#d_3124

Corona virus

Hold afstand. Vask hænder. Nys i ærmet. Max 10 personer samlet både inde og ude. Bliv hjemme i Påsken.  

Covid-19 virus

Opdateret d. 7. april 2020

Kyst Camping er glade for at bidrage med, at flest mulig holder sig hjemme i påsken som regeringen anbefaler, derfor har vi  forsat lukket og åbner først sæsonen d. 1. maj.

På pressemødet d. 6. april (det pressemøde gjorde lidt ondt på mange af os, ikk da), blev forsamlingsforbuddet med højest 10 mennesker samlet både inde og ude forlænget til d. 10. maj.

Det betyder at vi ved åbningen d. 1. maj og frem til d. 10. maj, vil have retriktioner som SKAL følges for at være gæst på Kyst Camping. I skrivende stund d. 7/4 er restriktionerne som følger

* max 10 personer samlet, uanset om det er inde eller ude. Det betyder for dig som gæst på Kyst camping, at opholdsstuen er lukket. Legerummene er lukket. Der må højest være 10 personer på legepladserne incl. voksne. Hvis der er flere når I gerne vil lege, skal I vente, enten til der går nogen eller komme tilbage igen senere.

* Vi beder alle vores gæster om, I bruger jeres eget køkken, toilet og bad i jeres egen campingvogn.  Det betyder for dig, at vores kemi toilet vil være åbent så du kan tømme dit toilet. ( Jo, du kan faktisk godt overkomme at tømme dit eget toilet fra din egen familie). Kan du ikke det, anbefaler vi, I bliver hjemme. Vores servicebygning vil være åben med ekstra rengøring, men vi anbefaler stærkt I bruger jeres egne faciliteter i jeres egen campingvogn. Både køkken, toilet og bad. Overvej det inden I tager afsted, er I itvivl om I vil bruge faciliteterne i jeres egen campingvogn - så bliv hjemme!

* Book og betal online her på siden. Du vi få tilsendt en SMS på ankomstdagen, hvor der står en SMS kode til bommen, så du kan åbne bommen fra din egen mobiltelefon. Således behøver du ikke noget kort til bommen. Betal online ved bookingen, så behøver du heller ikke komme ind i receptionen for at afregne. Når du booker og betaler online og bruger SMS servicen til bommen, kan du således helt undgå at være i fysisk kontakt med nogen.

* Bøvler I lidt med forteltet? I er ikke de eneste! I denne periode, anbefaler vi, at I ikke slår fortelt op, med mindre I VED I kan klarer det, uden hjælp fra andre!.  Under normale forhold, kommer der hurtigt nogle andre gæster og hjælper med forteltet. Det sker IKKE nu. Lad derfor forteltet blive hjemme, hvis det plejer at drille lidt. Hvis I er 1000-meter mestre i at slå fortelt op, så husk at filme det og uploade det på vores Facebook side!

* Her er håndsprit ved alle bygninger, men husk at medbringe håndsprit til jer selv i campingvognen.

* Der vil være "hundeposer" ved kemitoilettet, som du SKAL bruge som handske, således du ikke rører ved håndtaget på døren, hverken på vej ind eller på vej ud.

* Vi ER glade for at se jer, og vi ved I også er glade for at se de andre campister. Men det er faktisk forbudt på Kyst camping at kramme og give hånd. Vildt nok, ikke? Men det er det altså..

* Det er forbudt at have gæster udefra. Nej, du kan heller ikke have besøg af din søster, nabo eller gamle mor, eller dine venner som ligger i marinaen eller på en anden campingplads i området. Desværre..

* For vores fastliggere (TAK for jeres tålmodighed) gælder det, at lige pladsnummere må ankomme på lige datoer. Bor du feks på plads 310 må du kan komme d. 2. 4. 6. maj. Bor du på plads 7 må du kan komme d. 1. 3. 5. maj. Således spredes "det store indryk" ud over nogle dage og der vil kun være personer på hver anden plads, imens vognene sættes op. Man skulle tro det er en aprilsnar, - men det er faktisk rigtigt nok. Alle fastliggere bliver informeret direkte herom, når vi nærmer os. 

* føler du dig det mindste syg eller er du i karentæne, SKAL du blive hjemme. Vi udlejer IKKE hytter til karantæne ophold og du kan heller ikke holde karantæne i din campingvogn på Kyst camping, Sorry! God bedring, kom igen anden anden gang..

* Bliver du dårlig under dit ophold på Kyst camping, skal du gå ind i din egeen vogn og blive der. Gå ikke op til os i informationen og gå ikke ind til din nabo for at spørge efter panodiler. Gå ind i din campingvogn og luk døren og ring til vagtlægen tlf. 70 11 07 07 sam titl os på tlf. 40 45 14 43.

* Hvis vi bliver itvivl om du overholder samtlige restriktiionerne, bliver du sendt hjem. Uden at få dine penge tilbage!

* Tilgengæld er her fuldstændig vidunderligt smukt, Havet både dufter, lyder og ser ud som det plejer. Solen laver stadig uendeligt smukt farvespil i Havet hver morgen og aften og mågerne skriger (som de har gjort det i tusindvis af år). Butikkerne i byen glæder sig til I kommer og handler. Husk også at spritte hænder både inden I går ind og går ud af butikkerne og hold afstand. Fiskemanden og Cafe´Onkel sælger take-away menyer som I kan tage med hjem og spise i vognen eller sætte jer ved et bord/bænkesæt på marinaen og spise. Sprit altid hænder når I vender tilbage til Kyst Camping.

 

Vi følger situationen og overholder samtlige af regeringens restriktioner. Der kan derfor komme ændringer.

 

 

Herunder opslag Opdateret 24. marts

 

Vi havde sådan HÅBET! 

Vi håbede vi kunne åbne som planlagt d. 3. april, men d. 23. marts holdt regeringen pressemøde, hvor de henstillede til, at alle danskere drossler ned for rejseaktiviteter i Påsken.

Påsken er campingpladsernes højborg. Der hvor vinteren forløses, vognen og forteltet kommer op og der grilles ved forteltene. Vi skal kunne se os selv, vores gæster og vores ansatte i øjnene og vide, at vi har gjort hvad regeringen beder os om. 

Det betyder, vi har besluttet at udskyde åbningen af årets sæson til d. 1. maj. Altså 4 uger senere end planlagt. Tilgengæld holder vi åbent til og med efterårsferien i uge 42.

Vores fastliggere, som havde booket sæson i perioden 3. april- 20. september, får således præcis det samme antal uger på camping som hele tiden planlagt, blot i perioden 1. maj - 18. oktober.

Vores foråspladser som har booket i perioden 3. april - 30. juni, får istedet 2 ugers sommerferie i højsæsonen, og deres sæson er således i perioden 1. maj- 12. juli.

Alle som har booket ophold i april måned kan ombooke til en anden periode og naturligvis bliver deres depositum flyttet med til den nye booking.

Vi håber helhjertet, at Danmark er på højklant igen d. 1. maj og beder alle om at overholde regerings anvisninger. 

Vi ses den 1. maj til et brag af en campingsæson, når vi alle sammen må komme ud igen!

Kærlige hilsner Campingmutter, (som næsten har fået tørret øjnene nu. Det tog lidt tid inden jeg holdt op med at græde, men Kærlighed gør ondt nogen gange. Det gør camping med Kærlighed også lige nu. Men vi ved, at det er Kærlighed til både vores gæster, vores ansatte, vores familie og vores forretning på den lange bane, som er aller-vigtigst lige nu)

Vi følger stadig Sundhedsstyrelsens anvisninger og der kan således komme ændringer.