#d_3020 #d_2215 #d_2150 #d_2216

Tilbud

 

Sæsonplads

Sæsonplads 1/5-18/10

Det er vist Danmarks-ferie i år! Få det bedste ud af det og nyd sommeren ved havet! Book sæsonplads for hele jeres husstand, incl. unger og kæledyr under 18 år. Så er der ro på jeres ferieplaner uanset hvordan det flasker sig med jeres arbejdsplaner, som måske er blevet lidt omrokeret i år. Kom og gå som det passer jer, eller kør direkte på arbejde herfra, imens familien har ferie. Det bliver en dejlig dansk sommer, Havet er stadig skønt til svømmeturer, havudsigten giver dig roen og ferie-følesen indeni. Frem med grillen og jordbærene! I kan GÅ ud og spise fra Kyst Camping eller tage take-away mad med hjem og spise i vognen, imens I nyder havudsigten. Sæsonen går helt til og med efterårsferien, så giv bare slip på tanken om, hvornår grænsene åbner igen..

Der kommer strømforbrug oven i prisen strøm efter måler (4 kr/kwt)

Book sæsonplads her
Tirsdag-torsdag i juni

Tirsdags-tilbud

Hver tirsdag i april-september er der veteran biler på havnen lige ved siden af Kyst camping. Det skal du have mulighed for at nyde så derfor har vi lavet et særligt tirsdags-tilbud til dig.

2 nætter i lavsæsonen tirsdag-torsdag, incl. 2 voksne, strøm og wifi 400 kr. Du sparer 100 kr!

Book Nu
Kristi Himmelfart

Kristi Himmelfart

Kom og nyd nogle dejlige fridage ved havet i Bogense i Kr. Himmelfart. Har du også fri i Pinsen? Så lad bare vognen blive stående til du kommer igen! Vognen står gratis (uden strøm) når den er tom i hverdagene mellem helligdagene!. Book Kr.Himmelfart her eller eller ring på tlf 64 81 14 43 hvis I ønsker at lade vognen blivede stående imellem de 2 helligdags perioder.

 

Book Kristihimmelfarts ferien her
Havets dag

Havets dag d. 12-14 juni

I Bogense elsker vi havet! Lørdag d. 13. juni er her Havets dag, hvor du helt gratis kan prøve en tur i kajak, robåd, eller oplev saunagus i Søbadet lige ved siden af Kyst Camping. Det er en god weekend, med masser af gratis hav-aktiviteter. Pak ungerne og badetøjet - og kom.

Denne weekend koster det ikke ekstra at have en plads i første række til havet. Dvs du sparer de 100 kr. pr. døgn som det normalt koster at være i første række.

Havets dag
Lillebælt 8-11/7

Luksus hytte 8-11/7

Book her
Tilbud Lillebælt 5-11/8

Luksushytte 8-11/8. Spar 300 kr.

Har I også sensomemrferie? Vores luksushytte med havudsigt er ledig onsdag d. 8/8 - tirsdag d. 11/8. 

Kom til havet i vores luksushytte med plads til 6 personer, incl. slutrengøring og strømforbrug. Book nu og spar 300 kr.!

Book Nu