#d_3553 #d_3523 #d_3077

FAQ

Find svar på dit spørgsmål  

Tidlig ankomst

Tidlig ankomst

Spørgsmål:

Hvad tid kan vi komme ind på pladsen?

Svar: I kan tjekke ind fra kl. 14.00. Hvis I ønsker at ankomme tidligere kan I, såfremt pladsen er ledig, tilkøbe tidlig ankomst for 150 kr. ekstra, så kan I ankomme fra kl. 09.00.

Ankomst i hytter er fra kl. 14.00 da hytten skal rengøres grundigt samt desinfektioneres, så den er ren og lækker inden I ankommer.

Sen afrejse

Sen afrejse

Sprøgsmål:

Hvad tid skal vi senest forlade pladsen?

Svar: I skal tjekke ud og afrejse inden kl. 12.00. Hvis I ønsker at blive længere kan I, såfremt pladsen er ledig, tilkøbe sen afrejse for 150 kr. ekstra, så kan I blive til kl. 18.00. Hvis jeres plads er reserveret til den næste gæst på afrejse dagen, er sen-afrejse ikke mulig på denne plads. I kan så vælge, at trække vognen over på en anden ledig plads og blive til kl. 18.00, stadig for de 150 kr. ekstra. I skole-sommerferien vil det typisk ikke være muligt at tilkøbe sen afrejse.

Afrejse fra hytter er kl. 12.00 da hytten skal rengøres og desinfektioneres grundigt inden næste gæst ankommer til hytten.

Afbestilling

Afbestilling

Spørgsmål :

Hvordan er jeres afbestillings regler?

Svar: Vi ved, livet nogen gange går anderledes end planlagt. Du kan derfor altid afbestille reservation igen. Ved reservationen har du betalt 200 kr i depositum.

Hvis du afbestiller 2 døgn inden ankomst har du depositummet tilgode hos os, som du kan bruge næste gang du kommer, depositum refunderes ikke.

Hvis du afbestiller mindre end 2 døgn før ankomst, mister du dit depositum.

Du kan således højest miste det indbetalte depositum på 200 kr. hvis du afbestiller din plads, og så glæder vi og til at se dig en anden god gang!

Hvis du laver en "No-show" altså helt udebliver på ankomst dagen, skal du betale for 1 døgn.

For hytter og sæsonpladser gælder der andre regler. 

reservation

Koster det noget at reservere?

Spørgsmål :

Koster det noget at reservere?

Svar: Nej-da! Vi er altid glade for at tage mod jeres reservation og det er altid helt gratis at reserverer en plads. Faktisk får du 100 kr. i rabat, når du online booker en plads i 4 døgn eller mere her på hjemmesiden.

Rejse før tid

Kan vi rejse før tid

Spørgsmål: Hvis vi har booket til feks lørdag, men rejser allerede fredag, skal vi så betale til lørdag alligevel?

Svar: Nej. På Kyst Camping betaler du kun for de dage campingvognen rent faktisk har været her, bare du afrejser inden kl. 12.00 den dag du tager hjem. Vi vil gerne vide i så god tid som muligt, hvis I ændrer planer og afrejer tidligere, men vi ved at livet altid er i bevægelse og planer kan blive ændret.

Der gælder andre regler for hytter og sæsonpladser,  hvor du betaler for den aftalte periode, uanset om I tager før hjem.

 

Hund

Hund

Spørgsmål:

Må man have hund med?

Svar: Meget gerne! Hunde er meget velkomne på Kyst Camping. Alle hunde skal holdes i snor, også dem som "ikke gør noget" og "bare vil snakke". Det koster 25 kr. i døgnet at have hund med. Her er fantastiske steder til lange gåture langs havet med din vovse

Strøm

Strøm

Spørgsmål:

Hvad koster strøm?

Svar: Brug af strøm er med i dagsprisen!

Bad

Bad

Spørgsmål:

Hvad koster det at gå i bad?

Svar: Bad koster 5 kr. for 5 minutter, i 1 bruser. Hvis du bruger familiebaderum hvor der er 2 brusere i et rum, koster det således 10 kr. for 5 minutter, også selv om du kun tænder den ene bruser. Børnebad (elefantbrusere) koster 3 kr for 5 minutter

Rabat

Rabatter

Spørgsmål:

Giver I rabat, hvis vi er medlem af DCU, Acsi, CampingCheque, er pensionister, har en bestemt type vogn med en rød stribe eller en blå stribe eller en gul campingvogn eller meget lille campingvogn? Eller selv "har alting med" ?

Svar: Vores priser gælder for alle. VI elsker alle farver og striber. Vi elsker alle vores gæster og alle betaler det samme. Det syntes vi er mest fair. For alle.

Blæst

Blæsevejr

Spørgsmål: Blæser det ikke meget hos jer?

Svar: Jo.. Vælger du en plads i første række til havet blæser det mere end hvis du vælger en plads i 4. række til havet. Tilgengæld er udsigten fra første række så smuk, at der sjældent er nogen som fortryder en plads i første række til havet. Hvis du vælger en plads i 4. række til havet, har du ryggen af campingvognen mod nord/vest hvor vinden typisk kommer fra. Dermed har du læ foran din campingvogn ved forteltet, hvor din campingvogn skaber en dejlig lækrog til dig. Vælg selv, om du er mest til havudsigt eller til læ, begge dele er muligt på Kyst Camping.

 

campingpas

Campingpas

Spøgrsmål: Skal man have campingpas ?

Svar: Nej! Campingpas er udgået for 5 år siden, da Campingrådet lukkede. Ingen campngplads i Danmark kan med rette kræve, at du har et campingpas eller er medlem af en klub eller forening. Nogle campingpladser og foreninger vil dog stadig ihærdigt forsøge at sælge dit et nyt "campingpas", du bestemmer selvfølig selv om du vil købe det, bare du ved at "campingpasset" er ikke mere værd, end det stykke plastik det er trykt på.

Sæson

Sæson

Spørgsmål:

Hvor mange må bruge vognen på en sæsonplads ?

Svar: En sæsonplads gælder for husstanden og hjemmeboende børn og dyr under 18 år

Spørgsmål: Er der sandstrand?

Svar: Det kan du dælme tro! Sandstranden er lige rundt om hjørnet.

Vil du også gerne være opdateret med nyheder og tilbud? Tilmeld dig her

x