#d_3133

Camping med Kærlighed Fonden

 

Camping med kærlighed fonden

Vi tror på Kærlighed.

Kærlighed til Havet, til Bogense til hinanden, vores ansatte og til vores gæster.

Nogen gange kommer mennesker bare i situationer hvor de mangler at føle kærligheden til livet.

Kyst Camping har en fond, Camping med Kærlighed fonden, hvor du kan søge om et gratis ophold, hvis du lige nu er et sted i livet, hvor det vil gøre en afgørende forskel for dig at komme på en lille ferie ved havet.

På Kyst camping har vi af og til en hytte med havudsigt til at stå tom i hverdagene i lavsæsonen. Vi giver 1-2 ophold væk hvert år som du kan søge. Det vil typisk være mandag-torsdag i maj/juni eller mandag-torsdag i september.

Et doneret ophold kan ikke ombyttes/flyttes til andre perioder, modregnes i ydelser, ombyttes til kontanter og kan heller ikke sælges eller gives væk til andre. Opholdet er personligt og gælder kun den tildelte periode. Hvis du ikke kan benytte opholdet i den tildelte periode, skal du give os besked, så vil opholdet blive tildelt en anden ansøger. Det vil ofte være med kort varsel et ophold bliver tildelt, når vi kan se der er ledig kapacitet i en hytte.

Sådan gør du:

Send en mail på [email protected]

Mailen skal indeholde en kort beskrivelse om, hvad det vil betyde for jer at komme nogle dage til havet samt hvor mange personer I er.

Hvis I bliver tildelt og benytter et ophold vil jeres billede med historie, muligvis blive brugt på Camping med kærlighed fondens side.

 

 

Rikke

Rikke, Odense

Kære Heidi og Rene
En weekend med sus i håret og duften af hav og blæst.
Det har virkelig været skønt, psykisk wellness for os alle.
I morgen drager vi til Odense igen, med en følelse af energi og klar til en ny uge.
Tak for at vi var de heldige.
Kærlig hilsen Rikke & co

Jonna

Jonna, Hammelev

Vi var så heldige at vinde et ophold på Kyst camping Bogense for en familie, der havde behov for lidt forkælelse i en svær tid.
For os betød det, at vi kunne prioriterer kvalitets tid og frirum sammen som familie i en virkelig svær tid. Vores hverdag var dengang præget af min afdødes mandes sygdom, mange indlæggelser og kemo behandlinger.
Det at vinde opholdet betød, at vi kunne tage afsted uden at tænke over, hvad det nu ville koste. Vi skulle bare være sammen som familie og få nogle gode minder med hjem.
En stor tak for at give os muligheden for at få denne oplevelse sammen.
Mine piger og jeg tænker ofte tilbage på denne tur med glæde og gode oplevelser i bagagen 🥰
1000 tak for jer Kyst Camping Bogense ❤️ I har helt sikkert gjort en forskel ved at give sådan et ophold væk.

Vil du også gerne være opdateret med nyheder og tilbud? Tilmeld dig her

x